سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش راهنمای عمل و عمل ظرف فهم است . [امام سجّاد علیه السلام]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :131
بازدید دیروز :1
کل بازدید :78962
تعداد کل یاداشته ها : 211
103/9/10
3:28 ع

ناسا یک سیستم ناوبری فضایی ساخته است


 

  • ناسا یک سیستم ناوبری فضایی ساخته است

    ناسا با ساخت نوع جدیدی سیستم ناوبری فضایی خودکار، می‌خواهد توانایی‌های خود برای کاوش فضا را افزایش دهد.

    این سیستم جدید که کاوشگر ایستگاه برای فناوری زمان‌بندی و ناوبری اشعه‌ایکس یا سکستانت (SEXTANT) نام دارد، برای تعیین موقعیت مکانی اجرام کیهانی در فضا از تپ‌اخترها استفاده می‌کند. تپ‌اخترها، ستاره‌های نوتورنی چرخانی هستند که با سرعتی بسیار بالا گردش می‌کنند و همواره پالس‌ها و تابش‌های الکترومغناطیسی بسیار قوی را از خود منتشر می‌کنند.

    روشی که سکستانت از آن برای تعیین موقعیت اجرام کیهانی بهره می‌برد، با سیستم GPS یا موقعیت‌یابی جهانی قابل مقایسه است که امکان موقعیت‌یابی و ناوبری دقیق با استفاده از ماهواره‌های اطراف زمین را برای رانندگان فراهم می‌کند. تپ اخترهایی که سکستانت از آن‌ها بهره می‌برد، در طیف پرتوی ایکس مشاهده می‌شوند و پرتوهای تابشی در آن به‌طور عمده نقش یک راهنما را ایفا می‌کنند.

    این سیستم ناوبری فضایی، یک پیشرفت بزرگ در اکتشافات فضایی آینده است

    تیمی از مهندسان ناسا با قرار دادن سیستم سکستانت در کاوشگر ترکیب درونی ستاره‌ نوترونی (NICER) قابلیت‌های سیستم سکستانت را به اثبات رساندند. کاوشگر NICER، یک تلسکوپ فضایی به‌اندازه‌ی یک ماشین لباس‌شویی معمولی است که هم اکنون به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل است. این کاوشگر به بررسی ستاره‌های نوترونی و پالس‌های آن‌ها می‌پردازد. جیسون میچل، مدیر پروژه سکستانت، در کنفرانس خبری ناسا، گفت:

    این یک پیشرفت بزرگ در اکتشافات فضایی آینده است. ما برای نخستین بار قادر به اثبات سیستم ناوبری اشعه‌‌ی ایکسی کاملا خودکار و در زمان واقعی بودیم.

    ناسا در ماه نوامبر، کاوشگر NICER را برای اندازه‌گیری  زاویه بین اجرام آسمانی و تعیین موقعیت آن‌ها آزمایش کرد. سپس از اطلاعات کاوشگر NICER برای تغذیه ی سکستانت استفاده کرد. سکستانت هم توانست در عرض هشت ساعت، موقعیت مداری NICER در اطراف زمین را با شعاع 10 مایلی برآورد کند. لوک وینترنیتس، معمار سیستم سکستانت در این کنفرانس خبری ناسا، گفت:

     این آزمایش بسیار سریع‌تر از انتظار ما انجام شد. ما دو هفته را برای آزمایش در نظر گرفته بودیم. باید نشان می‌دادیم که این سیستم قابلیت‌های لازم را دارد. آزمایش ما هم بالاخره توانایی سیستم ناوبری خودکار را به خوبی نشان داد.

    با این حال، سیستم سکستانت هنوز کامل نشده است. ناسا پیش‌بینی می‌کند که تا استفاده از یک نسخه ناوبری فضایی خودکار، چند سال فاصله دارد. اما هنگامی که این فناوری به مرحله‌ی عملیاتی برسد، بسیاری از نیازهای ناسا برای اکتشافات فضایی را برآورده می‌کند. در حالی که جی پی اس برای زمین و مدار پایین زمین مناسب است، اما سیگنال‌های آن برای اجرام دور بسیار ضعیف است. به همین علت، سیستم ناوبری اشعه‌ی ایکس ناسا برای فضاپیماهایی که به اعماق فضا فرستاده می‌شوند، کاملا ضروری خواهد بود. میچل در ادامه‌ی صحبت‌های خود در کنفرانس خبری ناسا، گفت:

    آزمایش موفقیت‌آمیز این سیستم، توانایی سیستم ناوبری پرتوهای اشعه ایکس را به‌عنوان یک قابلیت ناوبری جدید و خودکار به خوبی نشان داد. ما نشان داده‌ایم که یک نسخه کامل از این فناوری می‌تواند، اکتشافات فضایی عمیق در هر نقطه‌ای از منظومه شمسی و فراتر از آن را بهبود بخشد.

    ناسا قصد دارد که سیستم پرواز و نرم‌افزار زمینی این فناوری را تا اواخر سال جاری آزمایش کند. مهندسان ناسا همچنین باید حساسیت‌ ابزارهای سکستانت را افزایش دهند، آن‌ها همچنین باید اندازه، وزن و میزان مصرف انرژی سکستانت را هم کاهش دهند. مهندسان ناسا معتقدند که یک سیستم ناوبری فضایی خودکار می‌تواند در نهایت در ماموریت‌های فضایی سرنشین‌دار و همچنین در ماموریت‌های آینده به مشتری، زحل و اقمار آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد.